Енрике Иглесиас танцува с двумесечната си дъщеря в Instagram

Любимият латино изпълнител очарова всички със сладкото видео, което публикува в социалната мрежа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2020

Докато всички се чудим с какво да запълним ежедневието си извън работните ангажименти по време на социалната изолация, Енрике Иглесиас и Анна Курникова са открили позитивната страна на карантината. 44-годишният изпълнител сподели ново видео в Instagram, което бързо привлече вниманието на неговите 15 милиона последователи в социалната мрежа.

Иглесиас постна клип, в който го виждаме как танцува с дъщеря си Мери, която се роди в края на януари. Разбира се, звездната двойка обяви новината няколко седмици по-късно, пазейки бременността на Курникова в тайна до последния момент.

Неотдавна в свое интервю, музикантът сподели как близнаците Луси и Николас, които има от връзката си с тенисистката, са приели появата на новия член на семейството. "Всъщност я обожават. Имат две години разлика, така че беше малко плашещо", коментира той. "Чудехме се как ще реагират. Имаме и две кучета в къщата. Когато се прибрахме за първи път с Маша, буквално не знаехме каква ще бъде реакцията на всички." Очевидно е нямало поводи за притеснение!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA