Карди Би дарява по 1000 ДОЛАРА НА ЧАС за борбата с коронавируса

Карди Би обединява сили с Fashion Nova и започва да раздава 1000 долара на час на семейства, които са пряко засегнати от коронавирусa.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2020

Карди Би използва многомилионната си аудитория в социалните мрежи, за да обяви, че модният бранд Fashion Nova ще отпусне общо 1 милион долара, които тя да раздаде от днес до 20 май включително. Инициативата има за цел да подкрепи хората, които отчаяно се нуждаят от помощ в това трудно за всички време. 

карди би

Ричард Сагян, изпълнителният директор на Fashion Nova, споделя: "Хората се борят да плащат наем, да купуват храна, лекарства и други неща от първа необходимост за себе си и семействата си. Всички изпитваме състрадание и загриженост към засегнатите от коронавируса". Той добави още: „Fashion Nova Cares & Cardi B ще предостави на хората необходимото облекчение, за да им помогне да преминат през тази криза. Като марка, управлявана от общността, ние сме вдъхновени от добротата и щедростта на другите и искахме да направим това, за да помогнем нуждаещите се."

Всички, които имат нужда от средствата, трябва да посетят fashionnova.com/cares, където да споделят своята история и необходимите лични данни. След това екипът на благотворителната инициатива ще избира 24 души всеки ден от продължителността на програма, които ще получат по 1000 долара. 

Рапърката работи с Fashion Nova от няколко години, като зад гърба си дори има няколко специални колекции за компанията - втората от които, се разпродаде в рамките на първите 24 часа от реализирането ѝ на пазара и донесе приход от над 1 милион долара. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA