Бащата на Риана е заразен с коронавирус. Какво направи тя?

Представяме ви още *няколко милиона* причини, поради които да обичате Риана.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 април 2020

Битката на света с коронавируса продължава, усилията на знаменитости да подпомогнат борбата с нея - също. 66-годишният баща на Риана разкри в ново интервю, че е дал положителен резултат на проба за вируса.

Роналд Фенти сподели, че докато е вкъщи в Барбадос, Риана му е дала "повече от необходимото", за да се справи със заразата. "Робин ме проверява всеки ден", разкрива той. „Мислех, че ще умра, ако трябва да бъда честен. Трябва да кажа колко много те обичам, Робин. Тя направи толкова много за мен. Оценявам всичко."

риана

Бащата на барбадоската ни любимка е прекарал 14 дни в изолационен център, преди да се върне към сравнително нормалния си ритъм на живот. "Искам всички да останат у дома. Това е сериозна ситуация", апелира той към всички, допълвайки, че Рири му е доставила "скъпа вентилаторна система", която все още не е използвал.

Междувременно, Риана си партнира с изпълнителния директор на Twitter Джак Дорси, за да подкрепи жертвите на домашно насилие, засегнати от социалната изолация. Всеки от двамата ще отдели по 2.1 милиона долара, а сам по себе си, преди няколко дни, създателят на социалната мрежа дари 1 милиард долара за базов доход след края на кризата. 

риана

Средствата на певицата и технологичният предприемач „ще осигурят подкрепа за 10 седмици, включително подслон, храна и консултации за жени и техните деца, страдащи от домашно насилие, в момент, в който приютите са пълни, а инцидентите се увеличават."

Това е третото голямо дарение на Риана, която вече отдели 5 милиона долара от личната си банкова сметка, за да подпомогне кризата в здравеопазването. Кажете ни, как да не я ОБОЖАВАМЕ? 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA