Джейн Фонда създава спортни облекла в помощ на борбата с COVID-19

Великолепната Джейн Фонда обяви новия си професионален проект. Аплодисменти!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2020

Социалната изолация принуди Джейн Фонда да остави за момент протестите, които неведнъж я изпратиха зад решетките, но това далеч не означава, че актрисата пази тишина. Фонда използва официалния си Instagram акаунт, за да публикува нов кадър, в който я виждаме облечена в сив анцуг с акценти в цветовете на дъгата. "Свекървището" продължава да се бори срещу климатичните промени, само че го прави... със спортните облекла. 

82-годишната актриса обяви, че спортният комплект от снимката вече се предлага за поръчка, а цялата сума от продажбите ще отиде в полза на Fire Drill Friday, както и на благотворителното дружество One Fair Wage, което работи, за да гарантира, че всички работници получават поне пълната си минимална работна заплата в условията на пандемия"Всяка покупка ще помогне на битката срещу изменението на климата и ще предостави помощ на индустриите и работниците, които са засегнати от COVID-19", разкри Фонда за екипите, които струват 85 долара.

джейн фонда

Джейн публикува своя снимка с анцуга още миналата седмица, когато получи милиони коментари с въпроси дали се предлага за покупка. Марша Крос, известна с ролята си на Бри Ван де Камп в сериала "Отчаяни съпруги", сподели, че вече е поръчала екип за себе си, а само преди около месец Фонда призова да се намерят истински предпазни средства за всички медицински специалисти, защото обикновените шалове и маски по никакъв начин не защитават тези, които работят на първа линия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA