Радина Кърджилова с призив в социалните мрежи

Носителката на Икар за водеща женска роля сподели как се съжителства с малко дете по време на карантина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2020

Все по-трудно става да устоим на паниката и напрежението, създадено от ситуацията около коронавируса, а за малките деца стоенето вкъщи се оказва почти невъзможно. Радина Кърджилова публикува кадър в своя официален Instagram акаунт, в който я виждаме заедно с малкия си син Христо, кръстен на баща ѝ.

Актрисата сама разкри контекста на фотографията - семейството отива за вода до Бояна, а прибирайки се, малчуганът неистово започва да изразява желанието си да остане още време навън - нещо, което не е препоръчително да се случва точно сега.

"Казах му, каквото трябва... той плака и аз плаках. В тези светли празници нека останем СВЕТЛИ в домовете си. Живея в центъра на София и виждам много хора, на които някак си не им пука. И оттам идват моите терзания.....МОЛЯ ВИ! Знаете за какво! толкова ми липсва духа на София. Хора, пазете се и се молете от уютните си къщички", призовава Радина всички свои почитатели, приятели и близки.

Смятаме, че във време като това е важно да проявим отговорност, да бъдем сериозни и адекватни - както заради самите нас, така и заради тези, които обичаме.

Фотография: Instagram/ @radinakardjilova

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA