Ким Кардашиян – в изолация с четири деца

„Трябва да прекарвате повече време с децата си!” – заявява Норт Уест, прекъсвайки майка си поне за пети път, докато реалити звездата се опитва да запише вдъхновяващо послание за нейните 156 милиона последователи в Instagram. Сцената се развива в имението на Ким Кардашиян и съпругът й Кание Уест в Калабасас, щата Калифорния, което двамата определят като „храм на минимализма”.  За момента изестното семейство напълно спазва правилата за социална изолация, но това, сами се сещате, не е много лесно, дори когато имаш милиони долари в банковата си сметка.

Ким

Наскоро Ким призна пред американския ТВ водещ  Джими Фалън, че въпреки че цени времето, прекарано със семейството, вече не е особено сигурна, че иска още едно дете.Вероятно нищо не описва ситуацията, в която се намира Ким, а и много други родители, като кратко клипче, в което звездата се опитва да заснеме кратък грим урок за своите почитатели, а Норт отново приема като своя мисия да прекъсва майка си при всяка удала й се възможност.  „Може ли да си измия ръцете?” – казва тя и, когато получава отрицателен отговор, излиза от стаята. „Приятели, трябва да се скрия в стаята за гости, защото моите деца просто не ме оставят на мира!” – заявява Кардашиян, след което зад кадър чуваме отговора на Норт: „Хей, това е грубо!”.

В крайна сметка Ким успява да завърши своя „бърза” грим рутина,  която се състои от фон дьо тен, контуриране, пудра, хайлайтър, очертаване на веждите, очертаване на устните, червило руж и спирала, и тя споделя, че сега планира да отиде в кухнята, където децата й могат да продължат да я тормозят. Видеото, на което се разиграва забавната случка вече има 600 хиляди гледания в YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA