Коя музикална икона е безкрайно вдъхновена от Бионсе?

Бионсе е любима на много, много, МНОГО хора. Включително и на тази поп икона...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2020

Никой не може да отрече, че социалната изолация ни накара да осъзнаем много неща - най вече, че всички, малко или много, имаме нужда от мотивация да осъзнаем колко е важно да отделяме време за себе си.

Бритни Спиърс се оказа сред знаменитостите, които използваха комуникационните си канали в интернет пространството, за да изпратят вдъхновяващо послание към своите последователи. Музикалната суперзвезда сподели мисъл на духовния учител и философ Ошо, която допълни със своята гледна точка, в която присъства името на Бионсе.

бритни спиърс

"Ако не вярвате в мен, погледнете какво ни демонстрира Бог - че трябва да се грижим за себе си и да знаем стойността си като индивиди", гласи посланието на Бритни. "Да се научиш да обичаш себе си понякога е най-трудното нещо, което можеш да направиш. А знаеш ли как да го направиш? Като постваш, каквото си поискаш!!! Ако искам да публикувам своя снимка с един тоалет три пъти, ще го направя и ще си взема бележка от @beyonce, защото съм "безупречна". (от едноименната песен на Бионсе - "Flawless", бел.ред.)

Музикалните фенове на двете диви със сигурност са щастливи от тази демонстрация на #girlpower, доказваща, че в Холивуд не е задължително всичко да бъде осеяно с интриги и драми. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA