Меган и Хари разнасят храна по домовете за хора в нужда

"Бяха изключително земни и истински се интересуваха от всеки един човек, когото срещнаха."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 април 2020

Ако се чудите какво правят Меган и Хари, докато са под социална изолация в Лос Анджелис, освен че вече се оглеждат за имоти в Малибу, можем да дадем конкретен отговор на този въпрос. Херцогът и херцогинята на Съсекс доставят храна по домовете на хора в нужда. Двамата са сред доброволците на организацията Project Angel Food, която помага на възрастни хора с критично здравословно състояние.

Меган маркъл

„Казаха ни, че са чули, че нашите шофьори са претоварени и искат доброволно да облекчат натоварването им", споделя изпълнителният директор на Project Angel Food, след като работата на Меган и Хари стана публично достояние. Двамата се преместиха в Града на ангелите през март, а от благотворителната организация съобщават, че се забелязва огромен скок в обажданията към централата, след като стана ясно, че клиентите могат да получат „кралска доставка".

Двойката направи първия си кръг от доставки в деня на Великден, а впоследствие се присъедини към още няколко големи пратки, които се нуждаеха от навременна доставка. „Бяха изключително земни и истински се интересуваха от всеки един човек, когото срещнаха. Нашите клиенти са хора, които често остават забравени. Те наистина искаха да отидат да посетят тези хора. Искаха да ги видят, да поговорят с тях и да им се усмихнат."

меган и хари

Един от клиентите по-късно сподели, че не е разпознал двойката веднага, въпреки че „високото момче" му е изглеждало познато, а момичето било „много хубаво". „Тогава видях големите черни джипове с охранителите зад тях. И двамата бяха мили и много земни хора". Разбира се, веднага се намериха недоброжелатели, които да споделят, че родителите на Арчи продължават с PR позиционирането си в обществото, но ние смятаме, че доста малко хора биха сложили маски и ръкавици, и доброволно ще отидат да доставят храна на възрастни, нуждаещи се от такава. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA