Гуинет Полтроу предлага на търг роклята си от Оскарите през 2000 г.

Актрисата е готова да се раздели с "най-лошия си избор" за червен килим, който някога е правила.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2020

Eто, че и Гуинет Полтроу е готова да даде своя принос в световната борба с коронавируса. 47-годишната актриса ще го направи, предлагайки на търг роклята, която носи на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през 2000 г.

Полтроу се присъединява към #AllinChallenge, а самата тя споделя, че лично ще връчи роклята на щастливия победител, "над чаша чай или чаша вино". Абсолютно всички постъпления от търга ще отидат в подкрепа на благотворителните организации Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen и No Kid Hungry, които влагат всички възможни усилия, за да се справят с пандемията.

гуинет полтроу

Победителят ще получи възможността да пътува до и прекара една вечер в луксозен хотел в Лос Анджелис, където лично ще се срещне с актрисата, за да получи роклята. Гуинет споделя, че тя "има голяма сантиментална стойност", но категорично определя обличането ѝ като един от най-лошите си избори за червен килим. "Добра рокля е, но не е материал за Оскар. Избрах го, защото исках да изчезна онази година", казва тя за модела на Calvin Klein.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA