7-годишната дъщеря на Дрю Баримор я снима за корицата на списание

Когато си Дрю Баримор, децата ти съвсем спокойно може да те снимат за корица на The Sunday Times...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2020

7-годишната дъщеря на Дрю Баримор - Олив направи своя фотографски дебют, след като засне майка си за корицата на The Sunday Times Style. Актрисата от "50 първи срещи" сподели поредица от задкулисни кадри и разкри, че имайки предвид невъзможността да се осъществи планираната сесия с фотограф в Ню Йорк, тя е трябвало да измисли алтернативен вариант, с който да се появи на първа страница.

дрю баримор

Баримор обясни, че първоначално екипът на изданието е имал съвсем различна гледна точка за осъществяването на проекта, но накрая се е получил един „още по-ангажиран и личен материал", след като актрисата предлага на малката си дъщеря да заснеме кадрите за страниците на списанието. Въоръжени с няколко полароидни камери, специални тоалети и много настроение, Дрю и Олив използват къщата и близкия плаж, за да осъществят една от най-интересните и свежи корици, които сме виждали в последно време.

ny

Други издания, като Vogue Italia и i-D, също прибегнаха до метода на фотосесии, осъществени в дома на звездите от корицата. Кадри от работата на Олив може да разгледате измежду тези редове. Актрисата споделя грижите за нея с бившия си съпруг Уил Копелман, с когото се раздели през 2016 година.

Фотография: Instagram/ @drewbarrymore

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA