За какво може да похарчат 2 милиарда долара Джей Ло и Алекс Родригес?

Не, не е за поредната къща, която би могла да спре дъха ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2020

Дженифър Лопес и Алекс Родригес може да се окажат следващите звездни бизнес играчи със собствен спортен франчайз. Говори се, че холивудската двойка има намерението да се сдобие с легендарния бейзболен отбор New York Mets. Източници, близки до A Rod и Джей Ло, коментират, че самият той няма опит в бизнеса, затова ще разчита на специално ръководство, докато той по-скоро ще се фокусира върху това да мотивира играчите да постигат още по-добри резултати в професионалното си развитие.

дженифър алекс

Предполага се, че двамата в момента търсят големи инвеститори, които могат да вложат сума между 25 и 50 милиона долара, тъй като според доклади всички акции и права над отбора са на стойност около 2.4 милиарда долара. В края на миналата година собствениците на отбора обявиха, че са готови да продадат до 80% от собствеността си на милиардера Стив Коен, който вече е инвеститор в клуба. През февруари обаче, стана ясно, че сделката се е провалила, като немалко специалисти коментираха, че вероятно това се е случило заради високата продажна цена.

дженифър алекс

Ако Jenny from the Block и годеникът ѝ осъществят покупката, това определено би било доста интересен момент за двамата, тъй като Родригес има зад гърба си години игра за основния съперник на Метс в лицето на "Янките". Основната страната от Голямата ябълка, която ги подкрепя пък, е Бронкс, именно откъдето е и Лопес. Хмм, предстои да видим какво ще се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA