Принц Луи става на 2, Кейт Мидълтън сподели специални кадри в Instagram

Най-малкият наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън навършва 2 годинки и е ТОЛКОВА, ТОЛКОВА ОЧАРОВАТЕЛЕН!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 април 2020

Кейт Мидълтън винаги е показвала страстта си към фотографията. Съвсем лесно можем да открием любовта на херцогинята на Кеймбридж към визуалното изкуство, тъй като голяма част от снимките, споделени в социалните мрежи на двореца Кенсингтън, са заснети именно от нея. И, честно казано, това са най-сладките и автентични кадри, които бихме могли да очакваме от британското кралско семейство.

Днес принц Луи навършва 2 годинки, а майка му сподели специални кадри, с които всички своеобразно да отбележат празника. На снимките виждаме изключително очарователния Луи, демонстриращ артистичните си заложби, тъй като ръцете му са в бои в цвета на дъгата. От двореца обясниха, че посланието зад фотографията е с цел подкрепа на Националната здравна служба и всички работници, които се борят с пандемията по фронтовите линии. 

кейт уилям

В момента Луи е заедно с родителите си, Шарлот и Джордж в Норфолк, а рисуването е само едно от заниманията, които децата практикуват по време на социалната изолация. Неотдавна Мидълтън сподели, че има няколко малки тайни, с които успява да овладее положението вкъщи, докато всички са под карантина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA