Джиджи Хадид и Зейн Малик ще стават родители

Говори се, че супермоделът очаква първото си дете от своя приятел. Да им пожелаем всичко най-хубаво!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2020

Добре, изглежда, че социалната изолация наистина ще предизвика сериозен бейби бум, тъй като звездните новини за наши любимци, които предстои да станат родители, не спират да се появяват. След Катрин Шварценегер и Леа Мишел, в отбор "майки за първи път" се присъединява и Джиджи Хадид, за която се говори, че очаква първото си дете от Зейн Малик.

джиджи хадид

Според "семейни източници" Джиджи е бременна в петия месец, а двамата със Зейн са изключително щастливи от тази новина. "Джиджи и Зейн очакват първото си дете заедно и са много развълнувани", споделя техен близък приятел. "Джиджи пази тайната известно време, тъй като е в средата на бременността. След като двамата се събраха в края на миналата година, усещането беше, сякаш никога не са прескачали ритъм и са знаели какво искат."

След няколко събирания и раздели от 2015-а насам, Джиджи и Зейн официално дадоха втори шанс на връзката си и дори отпразнуваха 25-ия рожден ден на красавицата с парти в родния дом на семейство Хадид в Пенсилвания. Имайки предвид новината за детето, доста хора се върнаха назад към снимките и предположиха, че кадрите с големите балони може и да са имали ролята на тайно gender reveal парти. Джиджи неведнъж е споделяла, че иска да създаде семейство и вижда Зейн, като подходящият човек, с когото да прекара остатъка от живота си. В случай че новината е истина, на нас не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем много щастие, любов и прекрасни мигове!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA