Леа Мишел очаква първото си дете

Актрисата от "Glee" и съпругът ѝ очакват първото си дете в края на тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2020

Поздравления за Леа Мишел и Занди Райх! Източници, близки до двойката, потвърдиха, че те очакват първото си дете. Въпреки че двамата все още не са потвърдили новината официално, техни приятели разкриват, че са изключително щастливи от новината, тъй като винаги са искали да бъдат родители.

Мишел и Райх са заедно от юли 2017 г., а от пролетта на миналата година вече са съпруг и съпруга. За разлика от други известни знаменитости, Леа не е от тези, които странят от радара на папараците и не се притеснява да демонстрира годежния си пръстен или щастливите моменти помежду им. 

Актрисата разкрива, че още от първия момент е забелязала отношението на Райх към нея, но не е пропуснала да се допита до режисьора Райън Мърфи, с когото работи върху "Glee" и "Scream Queens" - проектите, които я направиха световноизвестна. "Когато приятелят ми получи печата на одобрение от Райън Мърфи, това беше краят. Да от родителите ми, да от приятелите ми, както и да е. Но Райън Мърфи, това беше краят. Той запечата сделката."

"Толкова сме развълнувани, че сме женени и благодарни, че сме заобиколени от нашите приятели и семейство", споделиха Леа и Занди пред списание People веднага след красивата церемонията. Очаквайки новия член на семейството си, GRAZIA пожелава на щастливата двойка много прекрасни моменти и поне още толкова любов!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA