Как ще отпразнува рождения си ден Михаела Маринова?

Певицата ще отбележи 22 години със специален онлайн концерт, който ще бъде излъчван на живо в ефир и онлайн на 6 различни платформи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 април 2020

На 07 май от 20:30 ч. Михаела Маринова ще отпразнува най-специалния си рожден ден досега. В деня, в който става на 22 години, талантливата певица ще подари на феновете на българската музика изпълнения на някои от най-големите си хитове, както и новите парчета от албума "Стъпка напред". До нея ще застанат DJ Dian Solo, Стойчо Стоянов (китара) и Пламен Денчев от Funky Miracle (пиано).

"Необикновено време, необикновен рожден ден, необикновен концерт! И много приятели, с които ще осъществим тази идея. Благодарности на всички, особено на БГ Радио и на моя лейбъл "Вирджиния Рекърдс", по чиято инициатива ще празнуваме музиката заедно по този начин! Подкрепа, обич, ентусиазъм за бъдещето – това чувствам и това ще се опитам да прехвърля към публиката на 7 май", споделя Михаела.

михаела маринова

Концертът ще бъде излъчен на живо в ефира на БГ Радио, Радио и Телевизия City, както и в профилите им в социалните мрежи. Почитателите на Михаела Маринова ще могат да проследят събитието в профилите на изпълнителката, както и в тези на "Вирджиния Рекърдс" в Instagram, Facebook и YouTube. 

Фотография: Костадин Кръстев - Коко

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA