Новият тренд в социалните мрежи - #MetGalaChallenge

Тази година, в първия понеделник на май, червеният килим на Met Gala се мести във всекидневната ни.

По традиция, първият понеделник на май в светския календар винаги се асоциира с провеждането на Met Gala. Имайки предвид ситуацията, в която се намираме в момента, ежегодният бал бе отложен за неопределено време, но това не попречи на Анна Уинтур и ексцентричния Били Портър да дадат начало на предизвикателство, което да вдъхнови хората да се потопят в света на модата.

Червеният килим на бала винаги е мястото, където виждаме най-странните, пищни, вълнуващи и ексцентрични визии, за които се говори дълго време. След като тази година любимите ни звезди вероятно ще се появят на стълбите на музея в последните дни от есента, към момента можем да се възползваме от #MetGalaChallenge, който призовава потребителите на Instagram да пресъздадат своята любима емблематична визия, която им е направила силно впечатление. Най-добрите попадения, разбира се, ще открият място в сайта на американския Vogue.

Дали ще носите собствената си глава в ръце като Джаред Лето, ще предпочетете екстравагантната жълта рокля на Guo Pei, която Риана носеше през 2015 г. или ще направите цяло шоу с няколко визии като Лейди Гага миналата година, значение няма. Голяма част от звездите вече отправиха призив към многомилионната си аудитория в социалните мрежи, а измежду тези редове споделяме някои от попаденията, които привлякоха погледите ни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA