Джена Дюън за семейния живот под карантина

Актрисата сподели как се отразява социалната изолация на семейството и как дъщеря ѝ от Чанинг Тейтъм приема новия си брат.

Въпреки че доста хора продължават да приемат Джена Дюън като бившата жена на Чанинг Тейтъм, актрисата вече продължи напред със своя годеник Стив Кази и малкият Калъм, който се появи на бял свят в началото на март.

39-годишната Дюън гостува в популярно американско токшоу, като от уюта на дома си показа спящия Калъм и сподели как карантината се отразява на семейството, като не пропусна да разкаже и повече за това как дъщеря ѝ Евърли, която има от брака си с Тейтъм, приема факта, че вече ще трябва да играе ролята на по-голяма сестра.

джена дюън

"Подготвих се за всичко. Мислех, че може би ще има ревност, може би игнориране, никога не знаеш", коментира Дюън. "Тя му чете приказки. Наистина го прие и влезе в ролята на голямата сестра, доста добре, ако трябва да бъда честна."

Като всяка влюбена звезда под светлините на прожектора, Джена не пропусна отново да сподели, че годеникът ѝ е най-добрият партньор, за който може да си мечтае и че двамата полагат равни грижи за малкия си наследник. "Той е невероятен. Наистина помага толкова много всяка сутрин. Кърмя три пъти на нощ, а той се събужда с мен и взема бебето. Получавам допълнителни час и половина-два, за да спя сутрин. Той просто е стъпил здраво и красиво на земята като нов татко". Очевидно семейната идилия е пълна!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA