Джена Дюън за семейния живот под карантина

Актрисата сподели как се отразява социалната изолация на семейството и как дъщеря ѝ от Чанинг Тейтъм приема новия си брат.

Въпреки че доста хора продължават да приемат Джена Дюън като бившата жена на Чанинг Тейтъм, актрисата вече продължи напред със своя годеник Стив Кази и малкият Калъм, който се появи на бял свят в началото на март.

39-годишната Дюън гостува в популярно американско токшоу, като от уюта на дома си показа спящия Калъм и сподели как карантината се отразява на семейството, като не пропусна да разкаже и повече за това как дъщеря ѝ Евърли, която има от брака си с Тейтъм, приема факта, че вече ще трябва да играе ролята на по-голяма сестра.

Джена Дюън за семейния живот под карантина

"Подготвих се за всичко. Мислех, че може би ще има ревност, може би игнориране, никога не знаеш", коментира Дюън. "Тя му чете приказки. Наистина го прие и влезе в ролята на голямата сестра, доста добре, ако трябва да бъда честна."

Като всяка влюбена звезда под светлините на прожектора, Джена не пропусна отново да сподели, че годеникът ѝ е най-добрият партньор, за който може да си мечтае и че двамата полагат равни грижи за малкия си наследник. "Той е невероятен. Наистина помага толкова много всяка сутрин. Кърмя три пъти на нощ, а той се събужда с мен и взема бебето. Получавам допълнителни час и половина-два, за да спя сутрин. Той просто е стъпил здраво и красиво на земята като нов татко". Очевидно семейната идилия е пълна!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA