Защо личният треньор на Адел е отвратен от реакциите на феновете й?

"Тя остави невероятния си глас да говори. Никога не се е преструвала, че е нещо, което не е", споделя Пийт Геракимо

Коментарите за външния вид на Адел в последните няколко месеца определено не липсваха, но 10 милиона харесвания и над 200 000 коментара под снимка в Instagram, със сигурност са постижение. Точно толкова успя да събере viral кадъра, с който певицата отбеляза своя 32-ри рожден ден. Това, което успя да направи впечатление на всички, е именно голямата трансформация на гласовитата изпълнителка. Въпреки възхищението, което нейните 36 милиона последователи изразиха, нейният бивш личен треньор Пийт Геракимо споделя, че реакцията на аудиторията е била „отвратителна". Причината за това определение е фактът, че Адел никога не е подхождала целенасочено към това да свали толкова много килограми.

адел

„Отвратително е да чета тези негативни коментари и обвинения, подлагащи на съмнение нейната трансформация. Работейки с нея, минахме през много върхове и спадове, но тя винаги се движеше в ритъма на своя собствен барабан и остави невероятния си глас да говори. Никога не се е преструвала, че е нещо, което не е. Това, което видяхте, е това, което имате. Всички го обичаме", споделя той в официалния си Instagram акаунт.

Геракимо отбелязва, че е бил нает да подготви Адел за нейното световно турне, съпътстващо излизането на албума „25", а главната мотивация на певицата е била постигането на оптимална форма след бременността ѝ и операцията, която е преживяла. "По това време тя започна да тренира и направи по-добър избор по отношение на храната. В резултат на това загуби значително тегло и хората забелязаха. Трансформацията на тялото ѝ беше във всяка медия. Вниманието, което генерира, беше изумително."

адел

Фитнес инструкторът казва, че е изключително горд от процеса, през който са минали двамата, още повече имайки предвид, че Адел никога не се е опитвала да бъде пример за подражание или е имала намерението да използва външния си вид, за да продава музиката си. "Надявам се хората да оценят упорития труд, който тя положи, за да подобри себе си. Тя не отслабна, за да накара другите да се чувстват зле. Тази лична трансформация няма нищо общо с мен или пък вас. Става въпрос за Адел и как тя иска да изживее живота си", завърши той. "Тя не е различна от тази Адел, с която сме израснали и която обичаме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA