Специалният (карантинен) рожден ден на Киара Ферани

Най-влиятелната модна инфлуенсърка в света отбеляза своя 33-ти рожден ден в компанията на семейството си и много изненади.

Да празнуваш рожден ден по време на карантина, със сигурност не е най-приятното занимание. Въпреки че социалната изолация не ни позволява да правим големи партита, денят все пак си остава специален. Особено когато си един от най-влиятелните модни инфлуенсъри в света, а съпругът ти е известният италиански рапър Федец.

Точно такъв е случаят на прекрасната Киара Ферани, която отпразнува своята 33-та годишнина вчера. Италианската блогърка започна специалния ден с няколко ретроспективни кадъра от своето детство, в които изрази и своята оптимистична нагласа, въпреки световната ситуация. "Днес е 33-ият ми рожден ден и се чувствам най-щастлива от години насам. Чувствам се благословена да бъда заобиколена от любов, от моето семейство, приятели и хора, които познавам, както и от вас, моята онлайн общност, която е невероятна и никога не ме оставя да бъда самотна. Всички вие ме карате да се чувствам специална и обичана, а това са двете неща, от които се нуждая, за да бъда щастлива."

Малко по-късно през деня Ферани сподели семейни кадри с двете торти, направени специално за повода, не от кого да е, а именно от нейния съпруг, с когото са женени от 2018-а и вече се радват на компанията на малкия си син Леоне Лучия.

Това че се наложи да отбележи празника в домашни условия, не попречи на слънчевата италианка да демонстрира зашеметяващия си стил и самата тя публикува страхотни кадри от романтичната вечеря, която съпругът ѝ организира, за да завърши специалния ден по още по-специален начин. Роклята на Ферани? Разбира се, че от нейната собствена колекция.  

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA