Кейти Пери няма да чака края на пандемията, за да пусне новия си албум

Певицата представи пилотния сингъл от петия си студиен албум, който ще бъде на пазара на 14 август.

"Целият ми живот е на път да се промени", признава Кейти Пери, която ще стане майка това лято

Кейти Пери избра да разкрие новината, че е бременна именно в официалното видео към музикалния си сингъл Never Worn White, който реализира в началото на март. Днес певицата ни представя пилотното парче от предстоящия си пети студиен албум, който ще се появи на пазара още това лято.

"Написах тази песен преди няколко месеца като призив да останете верни на пътя, който сте избрали за себе си, независимо от това какво могат да мислят другите. Наскоро тя придоби ново значение за мен, в светлината на това, което преживява целият свят", споделя изпълнителката на Daisies.

"Останете верни на пътя, който сте избрали за себе си, независимо от това какво могат да мислят другите"

35-годишната Пери, която ще стане майка съвсем скоро, обяви, че няма намерението да чака края на пандемията и новата година, за да издаде албума си, затова той ще бъде факт още на 14 август. „Възникна въпросът дали да чакам до следващата година. Казах си, че едно нещо е сигурно, ще имам дете това лято", споделя тя в интервю за New Music Daily за Apple Music. „Целият ми живот е на път да се промени и съм сигурна, че ще имам съвсем нов достъп до различни емоции, които никога не съм изпитвала и ще мога да пиша за тях, най-вероятно дори цял албум."

Годеницата на Орландо Блум сподели, че всички искат танцувална и вдъхновяваща музика за лятото, затова не смята да се лишава от възможността да зарадва почитателите си с него възможно най-скоро. "Харесва ми да поддържам връзка с феновете си", признава тя, а докато стане време за цялата тава, новият сингъл вече е на разположение във всички музикални платформи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA