Джон Леджънд обединява феновете си от цял свят в новото си видео

"Искахме видеото да бъде прегръдка за хората по цял свят, които оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме."

Носителят на награди „Еми", „Грами", „Оскар" и Тони" Джон Леджънд отново подари надежда и любов на всичките си почитатели с радостната новина за предстоящия си албум BIGGER LOVE, който ще се появи на музикалния пазар на 19 юни. Заедно с това, изпълнителят реализира и официалното видео към най-новия си позитивен химн, носещ името на албума.

"Това видео бе създадено, за да отпразнува споделената любов, вяра и сила на хората, дори и когато са разделени", споделя Леджънд. „Всички използваме технологията, за да останем свързани и да открием креативни начини да се справим със ситуацията. Затова искахме видеото да бъде огромна музикална прегръдка за хората по цял свят, които успяват да останат свързани със семействата си, помагат на съседите и си оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме", допълва той.

46

За да станат част от музикалното видео, фенове на съпруга на Криси Тейгън от цял свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които показват как остават свързани с близките си – чрез лични съобщения, обаждания и видеа в социалните мрежи. Освен тях, в клипа влиза и семейството на Джон.

Освен "Bigger Love", предстоящият едноименен албум на музиканта ще включва и песента "Actions", която сп. Billboard коментира, "че може да означава различни неща за всеки". Част от студийния проект ще бъде и сингъл #1 "Conversations in the Dark", определен от MTV за „сърцераздирателен разказ", в който "Джон Леджънд пише най-милите обети на света". Изпълнителен продуцент на албума е носителят на „Грами" Рафаел Садик.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA