Сиа разкри, че (тайно) е осиновила две деца

Изпълнителката на "Chandelier" за първи път споделя, че след първото тайно осиновяване, е последвало второ такова.

Освен с невероятния си глас, Сиа е известна с това, че е изключително потайна по отношение на личния си живот, като далеч нямаме предвид факта, че не обича да показва лицето си. В новото интервю певицата разкрива, че след като преди няколко месеца осинови тийнейджър, е взела решението към семейството да се присъедини още едно 18-годишно момче.

Изпълнителката, по чийто глас всички въздишат, сподели през януари, че в момента няма време за връзка, защото е осиновила син. Певицата повтаря този жест към момчета от дом за сираци, точно преди навършване на пълнолетието им, което означава, че спасява деца, които не само трудно биха били осиновени, но и е напълно възможено да бъдат оставени на улицата, след като вече са във възраст, в която се предполага, че сами могат да се грижат за себе си.

Австралийската изпълнителка няма собствени деца, затова споделя, че осиновяването е било нейна дългоочаквана за осъществяване мечта, от която се чувства безкрайно удовлетворена в момента. В момента тя е под социална изолация с вече 19-годишните момчета и споделя: "Намират карантината за доста трудна, но и двамата правят неща, които са полезни за тях, най-вече в образователен аспект."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA