Приянка Чопра и Ник Джонас показаха снимка от първата си среща

Горещата холивудска двойка публикува няколко кадъра от първата си среща, състояла се преди точно 2 години.

Напълно възможно е да ви се струват много повече, но минаха само две години, откакто връзката на Приянка Чопра и Ник Джонас стана официална. Горещата звездна двойка не пропусна шанса да развълнува многомилионната си аудитория в социалните мрежи, публикувайки специален кадър именно от първата си среща.

https://www.instagram.com/p/CAoFmbWDztj/

"Преди 2 години направихме първата ни снимка заедно. Всеки ден оттогава насам ми носиш безкрайни радост и щастие. Обичам те, @nickjonas", коментира носителката на титлата "Мис Свят 2000". "Благодаря ти, че направи нашия живот заедно толкова невероятен." Талантливият брат Джонас, от своя страна, също не пропусна да поздрави любимата си дама за специалния повод. "Тази красива жена и аз отидохме на първата си среща преди две години. Това бяха най-хубавите две години от живота ми и само да си помисля, че имам късмета да прекарам остатъка от живота си с нея, е невероятна благословия. Обичам те, скъпа! Щастливи две години", гласи описанието под снимките на Ник.

https://www.instagram.com/p/CAoIhmvDboE/

Ник и Приянка официално станаха семейство Джонас през декември 2018 г., а медийният отзвук от многобройните празненства покрай тяхната сватба, не стихна със седмици. В момента двойката е под карантина заедно в Лос Анджелис. Наскоро звездата от "Куантико” сподели пред Vogue, че двамата с Ник използват социалната изолация не само, за да прекарат повече време заедно, но и за да подобрят творческите си умения. "Започнах да свиря на пиано, съпругът ми ме научи.  Никога не съм се занимавала с това, но винаги съм искала да мога да свиря на инструмент, затова всеки ден го карам по 45 минути да ми помага. Той е учител по пиано, фитнес треньор и партньор по писане - наистина е добър."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA