Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се включиха в борбата с расизма в САЩ

"Не знаем какво е да живеем такъв живот всеки ден. Не можем да си представим да изпитваме такъв вид страх и гняв."

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс отново са тук, за да покажат, че не използват известността си единствено, за да събират милиони харесвания в социалните мрежи. Звездната двойка ще използва част от финансовите си средства, за да подкрепи кауза, към която целият свят стана съпричастен в последните дни. Лайвли и Рейнолдс използваха влиянието си в Instagram, за да се справят с непрекъснато продължаващите протести срещу полицейската бруталност, обявявайки, че наскоро са внесли 200 000 долара във Фонда за правна защита на Националната асоциация за напредък на цветните хора.

Двойката сподели една и съща публикация, коментирайки привилегията, която е имала като родители: "Не знаем какво е да живеем такъв живот всеки ден. Не можем да си представим да изпитваме такъв вид страх и гняв", споделя забавното семейство. „Срамуваме се, че в миналото си позволявахме да бъдем неинформирани за това колко дълбоко вкоренен в системата е този расизъм."

https://www.instagram.com/p/CA3523apMYB/

Лайвли продължи, казвайки, че тя и Рейнолдс... „ще се обучаваме за преживяванията на другите хора и ще говорим с децата си за всичко, всичко това, особено за нашето участие. Ние се ангажираме да отгледаме децата си така, че те никога да не пораснат с този безумен модел и да направят всичко възможно, за да не причиняват болка на друг, без значение съзнателно или не. Това е най-малкото, което можем да направим, за да почетем не само Джордж Флойд, Ахмад Арбери и Ерик Гарнър, но и всички черни мъже и жени, които бяха убити." Актрисата от "Клюкарката" споделя, че дарението е "само началото" и че заедно със съпруга ѝ искат да използват привилегията и платформата си за да "правят добро".

77777

Дарението на двойката и мощният призив за действие идва на фона на няколко дни протести в множество големи американски градове, предизвикани от убийството на Джордж Флойд - 46-годишният мъж от Минеаполис, който почина, след като полицейски служител натиска врата му с коляно за повече от седем минути.

Инцидентът, заедно с поредица от подобни примери за ненормална полицейска бруталност, предизвика протести в редица големи градове в цялата страна, а всички известни личности не пропуснаха публично да изразят отношението си към демокрацията и системния расизъм, който продължава да съществува, макар да се намираме в XXI век.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA