Ева Лонгория се отказва от социалните мрежи, за да подкрепи борбата с расизма в САЩ

Звездата от "Отчаяни съпруги" ще запази "пълна тишина" в комуникационните си канали, за да постави акцент върху гласовете на цветнокожите хора.

Няма как да не сте попадали на ужасяващи кадри от настоящата ситуация в САЩ. Измежду всички хаштагове и кампании, към които се присъединиха и редица звезди, на територията на социалните мрежи се намират и нови предизвикателства, в които няма да показваме детските си снимки или да готвим бананов хляб, а ще покажем склонността си да бъдем по-добри и съпричастни със случващото се.

https://www.instagram.com/p/CA6omkXpEhK/

Любимата ни Ева Лонгория се присъединява към предизвикателството #AmplifyMelanatedVoices, създадено от @blackandembodied and @jessicawilson.msrd. Между 1 и 7 юни звездата от "Отчаяни съпруги" ще запази "пълна тишина" в комуникационните си канали, за да постави акцент върху гласовете на цветнокожите хора, които заслужават да бъдат третирани като всички останали.

Ева Лонгория се отказва от социалните мрежи, за да подкрепи борбата с расизма в САЩ

Актрисата сподели новината с кадър, допълнен от няколко акаунта, които биха могли да ни запознаят в подробности с темата, променила дневния ред в последните няколко дни. "Последвайте, слушайте и направете, каквото трябва. Нямам нужните отговори, но вярвам, че заедно можем да се справим", казва тя пред своите почти 8 милиона последователи в социалната мрежа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA