Ева Лонгория се отказва от социалните мрежи, за да подкрепи борбата с расизма в САЩ

Звездата от "Отчаяни съпруги" ще запази "пълна тишина" в комуникационните си канали, за да постави акцент върху гласовете на цветнокожите хора.

Няма как да не сте попадали на ужасяващи кадри от настоящата ситуация в САЩ. Измежду всички хаштагове и кампании, към които се присъединиха и редица звезди, на територията на социалните мрежи се намират и нови предизвикателства, в които няма да показваме детските си снимки или да готвим бананов хляб, а ще покажем склонността си да бъдем по-добри и съпричастни със случващото се.

https://www.instagram.com/p/CA6omkXpEhK/

Любимата ни Ева Лонгория се присъединява към предизвикателството #AmplifyMelanatedVoices, създадено от @blackandembodied and @jessicawilson.msrd. Между 1 и 7 юни звездата от "Отчаяни съпруги" ще запази "пълна тишина" в комуникационните си канали, за да постави акцент върху гласовете на цветнокожите хора, които заслужават да бъдат третирани като всички останали.

ева лонгория

Актрисата сподели новината с кадър, допълнен от няколко акаунта, които биха могли да ни запознаят в подробности с темата, променила дневния ред в последните няколко дни. "Последвайте, слушайте и направете, каквото трябва. Нямам нужните отговори, но вярвам, че заедно можем да се справим", казва тя пред своите почти 8 милиона последователи в социалната мрежа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA