Джейми Фокс, Ариана Гранде, Бен Афлек: Звездите, които се включиха в протестите срещу расизма

Много холивудски звезди излязоха по улиците на САЩ, за да демонстрират своята съпричастност към ситуацията в момента.

Последните няколко дни в САЩ бяха белязани от движението #BlackLivesMatter, което разклати страната до неузнаваемост. След убийството на Джордж Флойд, много знаменитости публично се изправиха срещу расизма, като за ден спряха да промотират проектите си, направиха големи дарения и изразиха публично позицията си по проблема, който продължава да съществува, макар и да живеем в 2020 г. 

Не са малко и звездите, които не само направиха постове в официалните си Instagram акаунти, но и излязоха на улицата, за да протестират с останалите и да покажат подкрепата си към тези, които са засегнати. Сред първите, които споделиха кадри от ужасящавата обстановка в Щатите бяха Ник Кенън, Холзи и Тимъти Шаламе. Бившият съпруг на Марая Кери, талантливата изпълнителка и младият актьор открито се изправиха срещу правителството и случващото се в страната, при това часове след жестокото събитие.

https://www.instagram.com/p/CAypn1-Bzgu/?utm_source=ig_embed

Протестите започнаха от началото на седмицата и продължават с пълна сила, а измежду протестиращите, лесно откриваме рапъра Machine Gun Kelly, Парис Джаксън и актьорът Джейми Фокс, който изнесе специална реч за многобройна аудитория в Сан Франциско.

https://www.instagram.com/p/CA1LEIeJsjd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CA1DzZsJdae/?utm_source=ig_embed

Актрисата Теса Томпсън също бе част от протестиращите в Лос Анджелис, а на различни места в града, бяха видени и най-актуалната звездна двойка в момента - Бен Афлек и Ана де Армас, както и гласовитата Ариана Гранде, която винаги изразява мнението си във връзка с общественозначимите проблеми и каузи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA