Дженифър Анистън с щедро дарение в борбата с расизма

Както всички нас, и звездата от "Приятели" е "дълбоко засегната от ужасната несправедливост, която цветнокожите хора изпитват всеки ден".

След като Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха, че са внесли 200 000 долара във Фонда за правна защита на Националната асоциация за напредък на цветните хора, Дженифър Анистън също се включи в борбата с расизма в САЩ. Актрисата е направила щедрото дарение от 1 милион долара към Color of Change - най-голямата онлайн организация за расово правосъдие в САЩ.

Звездата от "Приятели" не коментира публично дарението си, но неин близък приятел споделя: "Както повечето хора, Джен също е дълбоко засегната от случващото се в Америка и от ужасната несправедливост, която цветнокожите хора изпитват всеки ден. Тя искаше да покаже своята подкрепа, затова е дарила голяма сума на благотворителната организация, с която се е почувствала най-свързана."

https://www.instagram.com/p/CA051LfF60E/

"Тази седмица беше сърцераздирателна по толкова много причини. Трябва да признаем, че расизмът и бруталността в тази държава продължават от доста време и НИКОГА тази ситуация не е била наред", сподели самата тя в своя официален Instagram акаунт неотдавна. "Наша отговорност е да вдигнем шум, да искаме справедливост, да се обучаваме по тези въпроси и повече от всичко да разпространяваме любов", коментира тя, призовавайки последователите си да подпишат петиция, която се обединява срещу безпричинното полицейско насилие в Съединените американски щати.

Хората зад организацията Color of Change споделят, че няма как да сложат категоричен край на расизма, но вярват в положителната промяна, която би могла да се случи, ако има хора, които да подкрепят дейността им. Анистън е един от тях, а фактът, че е избрала да запази благотворителния си жест в тайна, е само още един повод да я обожаваме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA