Гуинет Полтроу пуска на пазара нова свещ - този път с аромат на оргазъм!

Ако някога сте се чудили (не сте, но все пак!) как Гуинет Полтроу си представя уханието на оргазма, вече може да спите спокойно.

В началото на годината Гуинет Полтроу успя да взриви всички с умопомрачителното си решение да пусне на пазара свещ, която има ухание на нейната... вагина. This Smells Like My Vagina успя да се разпродаде за отрицателно време, а стотиците хиляди фенове на лайфстайл бранда на актрисата останаха очаровани и изумени от нейния маркетинг подход.

345

И ако досега не сте изпитвали нуждата да мислите за интимните части на актрисата, то сега тази възможност отново идва на сребърен поднос. Защо ли? Защото Гуинет се е заела да разработи продължение на иконичната свещ и много скоро пазарът ще бъде завладян от This Smells Like My Orgasm. За съжаление или пък не, ароматната свещ засега е достъпна за поръчка само на територията на САЩ, а цената отново е 75 долара.

https://www.instagram.com/p/CAob3KWHS16/

Своеобразното продължение на иконичната свещ ще носи аромат на грейпфрут, касис и турска роза. Според описанието в goop.com, тя има „аромат, който е секси, изненадващ и силно пристрастяващ", а опаковката е релефна и украсена с фойерверки. Интересно ни е как Гуинет е избрала ароматите за свещта, защото в реалния живот (сещате се, този, в който не сме холивудски звезди), оргазмът е всичко друго, но не и ухаещ на касис.  

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA