Мишел Уилямс стана майка за втори път

Талантливата актриса и съпругът й Томас Кейл вече са щастливи родители!

Поздравления за Мишел Уилямс! Талантливата актриса е посрещнала на бял свят първото си дете от съпруга си Томас Кейл, което е второ за самата нея след 14-годишната Матилда, която има от връзката си с Хийт Леджър. 

Към момента все още няма подробности относно пола или името на бебето, но имайки предвид колко е потайна Уилямс по отношение на личния си живот, не сме очаквали парти за разкриване на големите новини.

Уилямс и Кейл се запознават на снимачната площадка на биографичната драма "Фоси/Вердон”, а приятелите им разкриват, че двамата бързо се влюбват един в друг и се разделят с тогавашните си партньори.

698

През декември миналата година Мишел обяви, че е бременна и сгодена за 43-годишния режисьор, а през март т.г. двамата напълно тайно си казват заветното "да”, докато любопитни папараци не ги улавят със сватбените им халки няколко седмици по-късно. 

Актрисата дефилира с коремчето си на червения килим на Златните глобуси през януари, където получи поредната награда за гореспоменатия телевизионен проект, а в речта си не пропусна да благодари на мъжа до себе си, както и на дъщеря си. "Не бих могла да направя това, без да използвам правото си да избирам кога да имам деца и с кого. Том, споделям това с теб. Матилда, едно е да си напълно честен като актьор, друго е да си напълно честен като човек.”

GRAZIA пожелава много прекрасни моменти на щастливото семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA