Дженифър Лорънс се присъедини към Twitter за добра кауза

След като дълги години отказваше да се появи в интернет пространството, Дженифър Лорънс най-накрая е в Twitter.

Преди да признае (едва през 2018 г.!), че има таен акаунт в социалните мрежи, който използва, за да следва разни хора, Дженифър Лорънс напълно отричаше идеята да заяви присъствието си в интернет пространството. "Не мога да бъда в крак с имейлите, така че идеята за Twitter е толкова немислима за мен… Ако някога видите Facebook, Instagram или Twitter акаунти, които казват, че съм аз, това със сигурност не е вярно."

Това твърдение вече не е в сила, защото актрисата е на територията на Twitter. 29-годишната звезда създава официалния си акаунт @JLawrence_RepUs в началото на юни, но първият ѝ официален пост е от вчера и е посветен на борбата с расизма, която продължава на пълни обороти. Използвайки първите си 280 символа, Дженифър призовава главния прокурор Даниел Камерън да предприеме "незабавни действия, за да привлече отговорните за смъртта на Бреона Тейлър."

4

"В продължение на три месеца след убийството на Бреона Тейлър, жителите на Луисвил, американците от цялата страна и много хора по света призовават за справедливост", коментира Лорънс. "Не трябва да позволяваме изтриването на черни жени да продължи в Америка."

Актрисата подкрепя и организацията RepresentUs, която има за цел да набере хора с желание да спрат корупцията и политическите игри в САЩ. Успоредно с това, тя работи и над нова кампания с името Unbreaking America: Solving the Corruption Crisis, която обяснява корупцията в сегашното правителство на Америка и съветва другите как да направят промяна.

Звездата от "Игрите на глада" сподели и късометражен филм с участието на Омар Епс и Дезмънд Мийд, който обяснява как правосъдната система в Щатите непропорционално засяга чернокожите. „Близо 1 на 4 чернокожи мъже в Америка биват арестувани в определен момент от живота си", коментира Лорънс, а ние за пореден път признаваме нейното умение да улови правилния момент! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA