Риана и Джак Дорси с общо дарение от 15 милиона долара

Барбадоската ни любимка и tech гуруто продължават да помагат на света, който малко по малко започва да се връща към старото "нормално".

Риана и Джак Дорси продължават да помагат на всички засегнати от коронавирусната пандемия. След общото дарение от 4.2 милиона долара през април, насочено към жертвите на домашно насилие, двамата обединяват сили още веднъж, за да дадат 15 милиона долара за каузи, „помагащи при проблеми с психичното здраве, недостига на храна и загубата на доходи"

157

Дорси обяви новината в акаунта си в платформата, заявявайки, че неговата инициатива #StartSmall си партнира с фондацията на Риана, за да помогне на лица от Нюарк и Чикаго. "Расовите несправедливости, извършени от системата, засилват въздействието на коронавируса върху психичното здраве на хората и семействата в Съединените щати", споделя той. "Дори по-голямата част от щатите да започнаха да премахват ограниченията си през последните дни, милиони американци продължават да се сблъскват с предизвикателства, що се отнася до тяхното здравословно, психическо и икономическо благополучие."

В изявлението се посочва, че "възрастните граждани, семействата с ниски доходи и бездомните лица" са силно засегнати от пандемията и че "расовите различия допринасят за тревожно непропорционалните проценти на заразяване и смърт сред цветнокожите хора", а в силния призив място намират и организациите, които ще получат част от гореспоменатата финансова помощ. 

3

Преди да обедини сили с Риана, Дорси направи дарение от 1 милиард долара в помощ на всички жертви на пандемията, а любимата ни Рири използва сътрудничеството им като повод да адресира излизането на така дългоочаквания й девети албум, като сподели, че всички просто трябва да я оставят да спасява света, а не да питат за R9, който би бил първият й студиен проект от 4 години насам. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA