Меган Маркъл влиза в политиката?

Очевидно Обединеното кралство е било наистина тясна територия за намеренията на Меган...

След като официално оставиха задължителнията на британското кралско семейство зад гърба си, Меган Маркъл и принц Хари вече се наслаждават на живота в Лос Анджелис и обмислят следващата голяма стъпка. Оказва се, че в момента Меган е фокусирана изцяло върху борбата със системния расизъм и несправедливостта в Съединените американски щати.

меган хари

Според източници, близки до семейството, херцогинята иска да използва гласа си, за да направи промяната в света, от която всички имат нужда. Именно поради тази причина тя обмисля кариера в политиката, което ще е всичко друго, но не и очакван ход от страна на двойката, която всички следват с любопитство.

Изглежда, че Меган вече води разговори с Опра и "други лидери в общността”, за да разбере как моге да се превърне в част от решението на този глобален проблем. "Меган чувства, че мисията й надхвърля актьорската игра. Тя каза, че иска да използва гласа си за промяна и не е изключила кариера в политиката."

Маркъл вече използва платформата си след убийството на Джордж Флойд и се обърна към завърващия випуск на гимназия в Ел Ей, за да коментира продължаващите протести срещу полицейската бруталност. „Както всички видяхме през последната седмица, това, което се случва в държавата ни и в родния ни град, беше абсолютно пагубно. Не бях сигурна какво мога да кажа”, споделя тя тогава, но явно вече е открила правилните думи.

Меган маркъл

Неотдавна херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха, че са в процес на стартиране на нова фондация, носеща името Archewell, но в края на миналата седмица стана ясно, че търговската им марка не може да бъде регистрирана заради редица неточности, свързани с документацията, необходима за нейното регистриране. Няма да се изненадаме, ако след излизането на биографичната им книга през август, двамата решат да направят рязък завой към политиката.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA