Всички подробности за биографичната книга на Меган и Хари

Любимата и най-обсъждана кралска двойка ще разкаже своята гледна точка на историята това лято.

Дълго време се коментираше евентуалното публикуване на биографична книга, която да разкаже в подробности живота на принц Хари и Меган Маркъл. След като стана ясно, че това ще се случи през лятото на тази година, не закъсняха и новините за "Да намериш свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство", която ще се появи на пазара на 11 август.

меган и хари

Дългоочакваната биография е дело на журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран, а според приятели на "модерното кралско семейство", Меган няма търпение тя вече да бъде в книжарниците. "Ако зависеше от Меган, книгата щеше да бъде издадена утре, вместо след три месеца". Източници, близки до двойката, коментират, че Маркъл се надява книгата най-накрая да разбие някои от най-несправедливите и упорити митове за нея, които се въртят из таблоидите. Един от най-важните въпроси, които се очаква книгата да засегне, е именно оттеглянето на двойката от британската корона.

меган и хари

"Книгата ще покаже на света защо не им е останал друг избор, освен да напуснат кралското семейство", коментират близки до двойката

"Тя казва, че книгата най-накрая ще постави на място всички важни въпроси и ще покаже на света защо не им е останал друг избор, освен да напуснат кралското семейство", казва източникът и добавя, че Меган иска хората да виждат истинската ѝ личност, такава, "каквато е тя". Вече започна циркулацията на коментари, че херцогинята на Съсекс отчаяно се опитва да разбие образа си на дива, която се е отнасяла грубо към всички в стремежа си да открие слава и власт. 

Авторите на книгата дават заявката, че ще разкажат историята от гледната точка на Хари и съпругата му, която се наложи да преодолее немалко предизвикателства, при това с високо вдигната глава и широка усмивка. Самата тя се надява, че хората ще могат да усетят нейната уязвима страна - нещо, което книгата прави "много, много подробно". 

387

Книга, която ще покаже целия живот на една от любимите двойки, при това дори с подробности за моментите, които са били "всичко друго, но не и приказка"? Звучи ни като категоричен бестселър! Изданието с твърди корици и 368 страници ще се предлага на цена от 27.99 долара и вече е налично за предварителна поръчка. Не ни остава нищо друго, освен да чакаме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA