Меган и Хари издават биографична книга!

Очевидно херцогът и херцогинята на Съсекс са готови да представят своята гледна точка...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2020

Меган Маркъл и принц Хари са готови да разкажат своята страна на историята! Или поне така се говори, след като в публичното пространство се появиха слуховете, че херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая са се решили да подготвят биографична книга за живота си. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Очаква се двамата да дадат специално интервю за книгата с работно заглавие "Дълбоко модерни кралски особи: Истинският свят на Хари и Меган". Предполага се, че биографията ще бъде цели 320 страници, а най-вероятно появата ѝ на пазара ще се случи около 11 август. За нейното написване са ангажирани двама журналисти, които работят за Harper's Bazaar и Elle.

Меган и Хари

Към момента нито един от авторите, нито пък Меган и Хари, са потвърдили тази информация, но всички знаем, че двойката знае как да привлича внимание към себе си, така че няма да сме изненадани от този ход, ако решат да го предприемат. Смята се, че бъдещият бестселър (няма начин да не бъде такъв!) ще започне с началото на връзката на двойката и може да включва нови разкрития за драматичното им оттегляне от британското кралско семейство. 

Ако Хари и Меган предприемат тази стъпка, съвсем спокойно може да "приберат" около 10 милиона аванс към договора за издаването на книгата. Ако включим в това число и продажбите, не е изключено двамата да надминат успеха на Барак и Мишел Обама с техните 65 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA