Bring The Bloggers Vol.3 се завръща!

Време е отново да се срещнем и да се заредим с вдъхновение. #BringTheBloggers Vol.3 идва в началото на юли!

След дългите месеци, прекарани у дома, смятаме, че е време отново да се заредим с вдъхновение, което да направи лятото ни още по-цветно и интересно...

С огромно вълнение ви съобщаваме, че Bring The Bloggers Vol.3 се завръща! Датата е 2 юли, мястото е същото (Inter Expo Center), а гостите ни са повече от невероятни.

На темата какво прави един блогър наистина успешен ще си поговорим с Лилия Дакова и гримьора Кирил Гуцов. Веднага след това ще ви запознаем с историята на кулинарните блогъри Диана ШингароваЛилия Гатева и Адриана Гюзелева, а накрая, но не на последно място, ще седнем заедно с techvlogger-a Никола Балов и Андреа Банда Банда.

41

Важно е да споменем, че събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, наложени от Министерството на здравеопазването, затова и местата са ограничени – побързайте да запазите своето!

Можете да го направите, като изпратите имейл на адрес events@atticaeva.bg или се регистрирате в официалната Facebook страница на събитието.

Всеки присъстващ ще има възможност да зададе въпросите си директно и да се срещне с любимите си инфлуенсъри на живо. Продължаваме традицията на финала винаги да има свежи питиета, готини лични срещи и разговори, подаръци и страхотни снимки, благодарение на декора на прекрасните BestBaby, така че нямаме търпение да ви видим!

986

Конференцията #BRINGTHEBLOGGERS се превърна в традиция поради огромния интерес, а досега в забавните ни и изчерпателни дискусии участие взеха Полина Билоконна от PolinaSofia, Денина Мартин, Евгения Джаферович, Антоанет Пепе и още други любими инфлуенсъри.

ВАЖНО! Всички, които са закупили билет за събитието ни през март, ще имат възможността да го използват на събитието ни през есента, за което сме ви подготвили още повече изненади!

Bring The Bloggers Vol.3 се организира с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако и Lisca.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA