Защо Били Айлиш не следва нито един профил в Instagram?

Носителката на пет награди "Грами" вече не следва нито един профил в Instagram...

След като преди няколко години Тейлър Суифт изтри всички свои постове в социалните мрежи, за да промотира излизането на шестия си студиен албум reputation, доста нейни звездни колеги последваха примера ѝ при реализирането на своите творчески проекти. Именно поради тази причина феновете на Били Айлиш останаха развълнувани, след като носителката на пет награди "Грами" отпоследва всички профили, към които е проявявала интерес в Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-QTGX-FVE4/

Певицата с над 64 милиона последователи обаче не изтри нито един от постовете си, а нейните любопитни фенове забелязаха, че е предприела изненадващия ход, само няколко часа след пускането на стори, в което призовава всеки, който има насилник, да ѝ пише на лично съобщение, за да може да го отпоследва.

В последния месец изпълнителката на bad guy е активна в социалните мрежи, изразявайки позициите си в условията на системния расизъм след смъртта на Джордж Флойд. "Обществото ти дава привилегия само за това, че си бял. Можеш да бъдеш беден, да се бориш. И все пак цветът на кожата ти дава повече привилегии, отколкото дори осъзнаваш, но това не те прави по-добър от всички останали".

https://www.instagram.com/p/CBIaboYpnQ7/

Айлиш винаги е заявявала мнението си открито, а наскоро в интервю за британското издание на GQ сподели, че вътрешната борба с външния ѝ вид се е отразила на нейната перспектива. "Никога не съм се чувствала желана. Бившите ми гаджета никога не ме караха да се чувствам желана. Нито едно от тях. И това е голямо нещо в живота ми - да чувствам, че никога не съм била физически желана от някого."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA