Марго Роби с главна роля в нова версия на "Карибски пирати"

Талантливата австралийка оглавява актьорския състав за феминизираната реинкарнация на емблематичната поредица.

След като няколко пъти влезе в образа на ексцентричната и колоритна Харли Куин, Марго Роби яхва вълните почти буквално, защото много скоро именно тя ще стане част от женска версия на емблематичния филм "Карибски пирати".

Талантливата актриса ще бъде в главната действаща роля в нов филм от поредицата, написан от сценаристката на "Хищни птици" Кристина Ходсън. Твърди се, че дългогодишният продуцент на хитовата Disney продукция Джери Брукхаймър ще застане зад обектива и на феминизираната реинкарнация на лентата.

54

The Hollywood Reporter разкрива, че не става дума за спиноф на иконичната поредица, която направи Джони Деп звезда на всеки небосклон, а за "изцяло оригинална история с нови герои".

"Карибски пирати" за първи път навлезе в световното море през 2003 г. и до 2017 г. бе една от лентите, които привличаха сериозно внимание към кината навсякъде по света. Тази нова стъпка е поредният опит на Холивуд да пресъздава успешни филми, но с известни жени в главните роли. Последно може би гледахме "Бандитките на Оушън", където Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Риана и Ан Хатауей ни забавляваха през лятото на 2018 г. Да се надяваме, че този опит ще бъде по-успешен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA