Изгониха Lizzo от хотел. Разбира се, тя отвърна на удара!

Провокативната изпълнителка е уморена от хората, които не разбират расизма и показва за пореден път, че той все още съществува.

Lizzo е от знаменитостите, които рядко държат езика си зад зъбите и именно заради това тя има милиони почитатели навсякъде по света. Потенциалната музикална кралица използва аудиторията си в Instagram, за да разкрие, че е имала намерение да прекара една седмица във ваканционна вила, но въпреки резервацията си за седем дни, тя и приятелите ѝ са били изгонени три дни по-рано.

https://www.instagram.com/p/CCUZ2P0BB3i/

"Това е за мъжа, който ме изгони три дни по-рано", казва певицата във видео, в което дефилира само по огненочервен бански. "Това е за начина, по който се подигра с танците ми и затова, че каза, че аз и моите шест черни приятелки може да те нараним и заплаши да се обадиш на полицията."

Спазвайки абсолютна политическа коректност, Lizzo не назовава никакви имена или местоположения, но за пореден път доказва, че нищо не може да развали настроението ѝ. "Знам, че гледаш моята страница, така че просто искам да знаеш, че не можеш да спреш блясъка на черните момичета. Благодаря, че ни изгони, защото тази къща все пак е по-добра."

https://www.instagram.com/p/CCKcBUMBIXN/

През целия уикенд изпълнителката споделяше кадри и видеа в своите Instagram story-та, наслаждавайки се на живота далеч от хаоса в Щатите, свързан със системния расизъм. Разбира се, тя не пропусна да коментира движението Black Lives Matter и мястото си в него. "Опитвам се да остана цяла през всичко това. Работя над това през цялото време. Хората, които не го виждат, не искат да го видят. Нямам съчувствие към тях. Черните са уморени. Толкова сме уморени."

https://www.instagram.com/p/CAibjQSBD8b/

"Наистина вярвам в доброто на хората и може би това ме кара да съм наивна, но видях хората да правят невероятни неща", споделя още изпълнителката на Good As Hell. "Отворете съзнанието си, сърцето си, слушайте и повярвайте." Проблемът с расизма далеч не е приключил, а това, че звездите отделят по-голямата част от времето си да подкрепят непрекъснатата борба, е истински впечатляващо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA