Камерън Диас пуска на пазара собствено вино

Актрисата обединява сили с най-добрата си приятелка, за да пусне на пазара веган вино, на което всички да се насладят.

Фотография: Justin Coit

Камерън Диас е поредната холивудска персона, която решава да пусне на пазара собствена линия вино. Русокосата актриса обединява сили с най-добрата си приятелка Катрин Пауър, за да реализира ексклузивната селекция веган природосъобразни вина.

https://www.instagram.com/p/CCbPFSUgemv/

Когато двете дами решават да преминат към консумирането на органична храна и използването на натурална козметика, те бързо разбират, че всъщност не знаят какво точно има във виното, което вече са консумирали през половината от живота си. Именно затова решават да поемат нещата в свои ръце. "Започва от лозето, със земята, с начина, по който се грижите за гроздето от началото. Ако не пиете вино с органично отгледано грозде, пиете пестициди - това не е нещо, което искате вътре във вас", споделя Диас.

Оказва се, че виното далеч не е само ферментирало грозде, тъй като в него може да има над 70 добавки, които да окажат негативно влияние на организма. "То промени начина, по който се чувствахме физически и психически, но проблемът е, че беше наистина трудно да се намери", споделят новите бизнес партньорки за веган виното и неговото позициониране на пазара.

https://www.instagram.com/p/CCbdUYnhsCF/

Осъзнавайки големия проблем, Камерън и Катрин прекарват две години в създаването на Avaline. Крайният резултат е вино, направено от чисто грозде (от Франция, Испания и Италия), без захари, консерванти и оцветители. "В лозаро-винарския сектор няма регулации, няма нищо, което да казва, че етикетът трябва да дава ясна информация за съдържанието", споделя още Камерън. "Смятаме, че нашите потребители заслужават това."

https://www.instagram.com/p/CCbsOX9BWF6/

"Въпреки че има някои влиятелни жени във винарската индустрия, ние със сигурност се надяваме, че женското лидерство ще стане по-разпространено. Към днешна дата това е, до голяма степен, индустрия, управлявана от мъжете, която видяхме като възможност, а не като бариера", споделя Пауър.

Бялото вино и розето на Avaline вече се предлагат за 24 долара бутилка в 43 щата на територията на САЩ, както и онлайн на drinkavaline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA