Бритни Спиърс има какво да каже на хейтърите

Hit 'em baby one more time...

От известно време насам Бритни Спиърс се е посветила изцяло на психичното си здраве и усещането за щастие, без да се интересува от мнението на другите. Въпреки това многомилионната Instagram аудитория на поп принцесата не е само от нейни верни почитатели, които я издигат на пиедестал във всеки един момент.

Измежду нейните 25 милиона последователи има и немалко хейтъри, срещу които обаче Бритни е готова да се заяви директно. Звездата сподели цитат от Библията в своя профил: „Бъдете нащрек. Вярвайте. Бъдете смели. Бъдете силни", под който коментира решението си да не се интересува от чуждото мнение.

https://www.instagram.com/p/CCeMKYXg3Cq/

"Разбирам, че някои хора може да не харесват моите публикации или дори да не ги разбират, но съм щастлива", написа тя. "Това съм аз - автентична и толкова реална, колкото не можете да си представите. Искам да вдъхновявам хората да правят същото и просто да бъдат себе си, без да угаждат на другите ... това е ключът към щастието!!!"

Спиърс често споделя своите визии, макар да е вкъщи под социална изолация, както и доста видеа от тренировките си, които често изпълнява в компанията на своя приятел. Бритни уверява феновете си, че е наистина щастлива, но доста от тях изразиха притеснението си, че тя вероятно има проблеми, за които все още отказва да говори в публичното пространство.

https://www.instagram.com/p/CCefMH-A39T/

Негативните коментари са абсолютно токсични за всички хора, без значение дали имат проблеми с психично здраве в миналото си или не. Радваме се да видим, че Бритни е щастлива и готова да бъде себе си! Ще бъде ли прекалено нахално, ако кажем, че все пак очакваме нова музика от нея?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA