Реакцията на Дейвид и Виктория Бекъм след годежа на Бруклин

Бруклин Бекъм предложи брак на актрисата Никола Пелц, а цялото семейството е повече от щастливо от голямата новина.

Да се ​​омъжиш за член от толкова известно семейство, колкото Бекъм, със сигурност може да изглежда малко плашещо, но актрисата Никола Пелц е щастлива, тъй като вече има одобрението на Виктория Бекъм.

В рамките на уикенда най-големият син на семейството - Бруклин и Пелц обявиха, че са сгодени и нямат търпение да прекарат остатъка от живота си заедно. Известната модна дизайнерка реши да поздрави младата двойка за голямото решение, предлагайки им пълната си подкрепа.

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/

"НАЙ-ДОБРАТА вълнуваща новина! Не бихме могли да бъдем по-щастливи, че @brooklynbeckham и @nicolaannepeltz се женят! Пожелавам ви толкова много любов и цял живот щастие. Всички ви обичаме толкова много x @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven 💕", коментира Виктория под кадъра, с който Бруклин и Никола обявиха големите новини.

Романтичната снимка е направена от малката сестра на Бруклин - Харпър, а на нея Никола носи ефирна жълта рокля, по дизайн на самата Пош Спайс. "Толкова много обичам Виктория, че съм най-щастливото момиче".

https://www.instagram.com/p/B_IaQKLFDXf/

Бруклин и Никола излизат заедно от около 10 месеца, но решиха да обявят връзката си в публичното пространство едва през януари. Малко след това те направиха своя дебют на червения килим на ревюто на Saint Laurent по време на Седмицата на модата в Париж.

Въпреки че в миналото си има няколко горещи и талантливи момичета, родителите на Бруклин смятат, че най-големият им син е намерил своята сродна душа в лицето на Никола. "Дейвид и Виктория са дали много благословия на тази връзка. Това е много вълнуващо време за цялото семейство и след няколко предишни неуспешни отношения, те смятат, че Бруклин е стъпил здраво на краката си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA