След като Деми Мур провокира въпроса... хигиенично ли е да имаме килим в банята?

Деми Мур определено знае как да изненадва, особено подготвяйки новия си подкаст, посветен на секса и разбирането за него.

Звездите често имат интересни прищявки, които за всички нас може да изглеждат меко казано озадачаващи. След като Деми Мур публикува пост в своя официален Instagram акаунт, в който очевидно работи върху епизод от своя подкаст Dirty Diana, нямаше как да не си зададем няколко въпроса, като започнем от този защо Деми има диван, масичка и дори килим в банята си?

https://www.instagram.com/p/CCYsWVnHaCX/

Оказва се обаче, че с течение на времето килимът в банята може да развие плесен, мухъл и много други видове потенциални бактерии, които да се натрупат в резултат на продължително излагане на влага в помещението. А ще бъде доста трудно да разберем дали има натрупани микроби, ако не можем да ги видим. 

От другата гледна точка, ако и вие изпитвате страх от това, че можете да се подхлъзнете в банята, килимът е вариант, който със сигурност би предотвратил тази идея. 

https://www.instagram.com/p/CCl-bcznMWE/

Междувременно, Деми даде начало на своя нов художествен подкаст, носещ едноименното заглавие на песента на Майкъл Джексън. Dirty Diana разказва историята на един умиращ брак и това как двама партньори намират пътя един към друг. В официално изявление звездата споделя, че се надява шоуто да предложи на слушателите "свежа гледна точка за секса - такъв, какъвто се вижда през обектива на всички жени."  

Мур, известна с хапливите си коментари, споделя, че това е спектакъл за всеки, който жадува връзка и търси нов вид еротика, която да въплъти в ежедневието си. Първият от шестте епизода вече е факт, можете да го чуете ТУК.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA