Giambattista Valli с нов главен изпълнителен директор

Луксозният моден бранд вече има нов главен изпълнителен директор.

Giambattista Valli назначи нов главен изпълнителен директор в лицето на Шарлот Уърнър. "Със своя дългогодишен опит и задълбочен интерес в областта на лукса, аксесоарите и кожените изделия, Шарлот ще бъде отговорна за прилагането на следващата фаза на растеж", споделя в официално изявление екипът на компанията.

https://www.instagram.com/p/CCT-WJIIi7_/

Уърнър се присъединява към луксозната модна къща, след като близо пет години заема същия пост в редиците на Louis Vuitton, където отговаря за стратегическите проекти и мениджмънта на дамските колекции.

От самото начало Valli разработва както колекции висша мода, така и ready-to-wear линии, които печелят аудиторията с младежкото си излъчване и усещане за величие. 

https://www.instagram.com/p/CCT-dQOIdQ8/

През 2017 г. къщата продаде миноритарен дял на Artémis, холдингът на семейство Пино, който поддържа Kering - модният конгломерат, зад който стоят редица световноизвестни дизайнерски брандове като Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta и Saint Laurent. 

Пандемията наложи немалко промени в модната индустрия, това вероятно е следващата позитивна такава. Очакваме следващите величествени творения с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA