Бившата асистенка на Амбър Хърд с изненадващо признание в съда

Скандалът между Амбър Хърд и Джони Деп вече е в съдебния си етап, а изненадите на актрисата не спират да излизат наяве.

Съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с пълна сила, а след като вече почти всички в публичното пространство са на страната на актьора, Хърд почва да губи почвата под краката си. 

875

Бившата лична асистентка на блондинката също се появява в съда, за да направи шокиращо признание, което само доказва, че Амбър вероятно гони финансовите възможности на "карибския пират". Докато работи със звездата от "Аквамен" въпросната асистентка признава, че е била изнасилена в Бразилия преди десетилетия, а впоследствие Хърд взема историята ѝ и я използва като своя собствена.

"Тя се позова директно на изнасилването, което ми се случи преди 26 години и го превърна в своя история, която да използва", споделя тя пред съда. "Жертва съм на сексуално насилие и е много, много сериозно да заемеш тази позиция, ако не си преживяла нещо подобно", допълвайки, че Амбър често е била с усещането, че няма да има някакви последствия за решенията и действията ѝ, тъй като е известна. 

58

"Сега съм убеден, че тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да вземе, и след това да унищожи това, което остана от него", споделя Джони Деп в началото на съдебния процес. Докато Хърд продължава да твърди, че Деп не е нищо друго освен ревнив, изпълнен с ярост, пиян и злоупотребяващ с наркотици мъж, той категорично отрича да е правил каквото и да е от споменатите от нея неща.

По време на съдебния процес Джони свидетелства, че е „немислимо" да удари жена, тъй като южняшкото му възпитание не го позволява. Самият той признава, че е пробвал всички възможни наркотици в последните няколко години, но този етап от живота му вече е зад гърба му и наистина се опитва да продължи напред.

875

Продължаващата война между двамата със сигурност не е от полза за вече противоречивата актриса, защото след оттеглянето на част от нейния екип от адвокати, в уебсайта Change.org се появи и петиция, която има за цел да отстрани Амбър от предстоящото продължение на "Аквамен". В случай че сте любопитни, подписали са я над 500 000 човека!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA