Жизел Бюндхен ще посади 40 000 дървета за 40-ия си рожден ден

"Чувствам, че това е най-добрият възможен начин, за да помогнем на околната среда", споделя супермоделът.

Жизел Бюндхен отбелязва своята 40-та годишнина, правейки нещо специално. Няколко дни преди днешния си празник, супермоделът използва вниманието на своята многомилионна Instagram аудитория, за да сподели плановете си, които тази година включват засаждане на 40 000 дървета в тропическите гори на Амазония.

https://www.instagram.com/p/CCyVuY_AXiI/

"Както някои от вас знаят, рожденият ми ден идва на 20 юли. И това не е просто всеки рожден ден! Не мога да повярвам, че навършвам 40 години", споделя майката на две деца в Instagram. "Чувствам, че започва изцяло нова глава от живота ми. Исках да го празнувам по смислен начин, затова реших да засадя 40 000 дървета."

Бюндхен разкрива, че от години "засажда дървета за различни проекти" и смята, че това е "най-добрият начин, за да дадем нужното на Майката Земя". "Вече разговарях със семейството и приятелите си, и всички те ще превърнат подаръците си в дървета. По този начин можем да помогнем на нашата планета."

https://www.instagram.com/p/CC08B3-Ahlk/

Жизел отдавна е привърженик на устойчивия начин на живот, а наскоро тя сподели, че възпитава и децата си в тази посока. "Като семейство ние също имаме своите бутилки за многократна употреба, а децата разбират, че пластмасата наистина наранява планетата", казва тя за усилията на семейството си. 

"Правим всичко възможно, но може да бъде предизвикателство, когато става въпрос за това да живеем напълно зелено. Винаги напомням на децата си, че всеки избор, който правим, оказва влияние върху нашата планета и че винаги трябва да правим всичко възможно."

https://www.instagram.com/p/B9onDnchjH3/

Някои от моментите, които Бюндхен обича най-много "като майка" всъщност са тези, "които трябва да прекараме сред природата. Обичам да виждам децата си да се вълнуват, когато намерят свежи яйца в нашия кокошарник или прибират зеленчуците от градината."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA