Ким Кардашиян коментира биполярното разстройство на Кание Уест

Драмата в семейство Кардашиян никога не липсва, но тази седмица е в абсолютния си вихър.

Едва ли съществува възможност, при която сте подминали цялата драма, която отново се случва в семейство Кардашиян.

След като Кание Уест обяви, че съпругата му се опитва да го изпрати на лечение и е готова да се разведе с него, ако не се откаже от участието си в президентската надпревара в САЩ, самата тя се зае да коментира биполярното разстройство на съпруга си, което обикновено избягва като тема заради децата и личния им живот.

https://www.instagram.com/p/CB_Fe6xgYDE/

"Тези, които разбират психичните заболявания знаят, че семейството е безсилно, освен ако членът е непълнолетен. Хората, които не знаят или са далеч от този опит, могат да бъдат осъдителни и да не разбират, че самият човек трябва да участва в процеса на получаване на помощ, независимо колко много се опитват семейството и приятелите", разкрива средната сестра Кардашиян.

Ким Кардашиян коментира биполярното разстройство на Кание Уест

Тя знае, че известността на Кание го прави „обект на критика", но помоли тези, които обръщат прекалено голямо внимание на постовете му в Twitter, да разберат, че той е под силен натиск като чернокож артист, който е загубил майка си и има биполярно разстройство. "Трябва да говорим за психичното здраве във времена, в които хората се нуждаят от нашето състрадание и съпричастност. Благодаря на онези, които изразиха загриженост за благосъстоянието на Кание и за вашето разбиране."

https://www.instagram.com/p/CBsy6Mng2iF/

Междувременно, източници, близки до двойката, разкриват, че двойката е провела необходимите разговори, за да установи, че бракът е приключил отдавна и те просто трябва да направят нужното, за да се разделят възможно най-приятелски и без това да окаже влияние върху децата.

Честно казано, ние продължаваме да сме изключително объркани от цялата ситуация, затова обещаваме да я следим отблизо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA