Ким Кардашиян коментира биполярното разстройство на Кание Уест

Драмата в семейство Кардашиян никога не липсва, но тази седмица е в абсолютния си вихър.

Едва ли съществува възможност, при която сте подминали цялата драма, която отново се случва в семейство Кардашиян.

След като Кание Уест обяви, че съпругата му се опитва да го изпрати на лечение и е готова да се разведе с него, ако не се откаже от участието си в президентската надпревара в САЩ, самата тя се зае да коментира биполярното разстройство на съпруга си, което обикновено избягва като тема заради децата и личния им живот.

https://www.instagram.com/p/CB_Fe6xgYDE/

"Тези, които разбират психичните заболявания знаят, че семейството е безсилно, освен ако членът е непълнолетен. Хората, които не знаят или са далеч от този опит, могат да бъдат осъдителни и да не разбират, че самият човек трябва да участва в процеса на получаване на помощ, независимо колко много се опитват семейството и приятелите", разкрива средната сестра Кардашиян.

47

Тя знае, че известността на Кание го прави „обект на критика", но помоли тези, които обръщат прекалено голямо внимание на постовете му в Twitter, да разберат, че той е под силен натиск като чернокож артист, който е загубил майка си и има биполярно разстройство. "Трябва да говорим за психичното здраве във времена, в които хората се нуждаят от нашето състрадание и съпричастност. Благодаря на онези, които изразиха загриженост за благосъстоянието на Кание и за вашето разбиране."

https://www.instagram.com/p/CBsy6Mng2iF/

Междувременно, източници, близки до двойката, разкриват, че двойката е провела необходимите разговори, за да установи, че бракът е приключил отдавна и те просто трябва да направят нужното, за да се разделят възможно най-приятелски и без това да окаже влияние върху децата.

Честно казано, ние продължаваме да сме изключително объркани от цялата ситуация, затова обещаваме да я следим отблизо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA