Любо Киров с музикална разходка в 4 епохи (ВИДЕО)

Видеоклипът към сингъла "Ти можеш" представя изпълнителя в няколко различни роли.

Любо Киров разкрива музикалните си пристрастия в един по-различен проект, озаглавен "Ти можеш". Песента е шестият сингъл от последния му студиен албум "Както преди". Любо, разбира се, е автор на текста към парчето, а по музиката и аранжимента работи с Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Видеоклипът към "Ти можеш" е хронология на музикалните стилове, които са вдъхновявали изпълнителя от детството му до днес. Сюжетът "подскача" през четири различни епохи на поп музиката, като всеки отделен епизод е адаптиран в стила на съответното десетилетие.

В кадрите са представени и характерни танцови движения за времето, в което се развива действието, а Любо демонстрира и талант на брилянтен актьор с елегантно чувство за хумор. Режисьор на видеото към песента е Емануил Алберт.

"Чувството за хумор и самоирония винаги са били част от мен. Надявам се да се забавлявате много с това видео", споделя изпълнителят за клипа, който може да изгледате по-горе. Парчето вече е налично във всички музикални стрийминг платформи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA