Камерън Диас: Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало

Единствената роля, която холивудската звезда оценява високо в момента, е тази на истински щастлива майка.

Въпреки образа си на кучката, която иска внимание и знае как да го привлече към себе си, Камерън Диас прави всичко възможно, за да запази личния си живот наистина личен.

Откакто актрисата и съпругът ѝ Бенджи Мадън посрещнаха първото си дете, тя започна да говори повече за майчинството и сподели, че всъщност отглеждането на детето е точно такова, каквото си го е представяла. И дори повече. 

"Буквално всеки ден има промяна и тя не е същото бебе, което беше вчера", споделя актрисата при вчерашното си гостуване в The Tonight Show при Джими Фелън. "Утре ще бъде нов ден, а тя ще е съвсем различно бебе."

"Всъщност е приятно да виждаме този растеж и да бъдем част от него, да я оставим да бъде себе си", казва още Диас. "Това е просто невероятно. Толкова съм щастлива!" Звездата признава също, че преди телефонът ѝ е бил пълен със снимки на техния домашен любимец, но днес по-голямата част от фотографиите са на малката Радикс.

https://www.instagram.com/p/CC99jMwhhHB/

Междувременно, русокосата актриса обедини сили с най-добрата си приятелка Катрин Пауър, за да реализира ексклузивната селекция веган природосъобразни вина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA