Ева Лонгория и Натали Портман основават женски футболен отбор

Достатъчно е да споменем имената на Натали Портман, Джесика Частейн, Дженифър Гарнър и Ева Лонгория...

Нов женски футболен отбор се задава на хоризонта в Лос Анджелис, а зад него застават най-големите имена в шоубизнеса! Националната женска футболна лига потвърди, че новият спортен тим Angel City ще започне да се състезава от 2022 г., след като "група, основана с мнозинство на жени" си осигури изключителните права да основе франчайз в Ел Ей.

Звездният отбор е всичко друго, но не и случаен - Серина Уилямс, заедно с 2-годишната си дъщеря Олимпия, Натали Портман, Джесика Частейн, Дженифър Гарнър, Ева Лонгория и още куп други звездни и бизнес партньори. 

https://www.instagram.com/p/CC6Qiy0BNdD/?utm_source=ig_embed

"Днес предприемаме вълнуваща стъпка, обявявайки се за първите жени с мажоритарна собственост във футболен отбор", споделя Портман. "Вълнувам се от възможността да си партнирам с тази невероятна група хора, които да доведат професионален отбор по футбол за жени в Лос Анджелис. Заедно се стремим да изградим не само печеливш отбор на терена, но и да развием страстно лоялна фен база."

https://www.instagram.com/p/CC50YExMD_3/

Слуховете за подобно творческо начинние се появиха още миналата година, когато дамите посетиха мач на LAFC преди женското Световно първенство по футбол.

"Смятам, че е важно да имаме модели за подражание и герои", казва още Натали. "Това е толкова невероятен спорт, той наистина е отборен. Виждате успеха на една жена, а всички останали се радват, защото успехът на една жена е успехът на целия отбор."

Официалният Instagram акаунт на Angel City вече има над 50 000 последователи, а с подобен екип, сигурни сме, успехите и рекордите няма да закъснеят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA