Джей Ло на 51 и без капка грим

Дженифър Лопес за пореден път доказа, че няма нужда дори от капка блясък, за да изглежда П-Е-Р-Ф-Е-К-Т-Н-О!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2020

Когато не е завладяна от силния блясък на холивудските червени килими, Дженифър Лопес е като всички нас. Доказва го последният ѝ Instagram пост, в който тя поздравява феновете си със своето "сутрешно лице", облечена в бял халат и с естествена прическа, без никакъв филтър.

https://www.instagram.com/p/CDWfr8dpdXV/?utm_source=ig_embed

Без следа от фон дьо тен, коректор или някакъв друг козметичен продукт, кожата на Лопес изглежда сияйна, което може би е и причината за събралите се над 2 милиона харесвания. Безбройните фенове на певицата по цял свят се присъединиха към своеобразния тренд, споделяйки своите естествени селфита с #morningface.

https://www.instagram.com/p/CC3mohVJjlo/

Виждайки тези кадри, колкото и банално да прозвучи, нямаше как да не се запитаме каква е тайната на Дженифър. "Моят съвет номер едно е винаги да спим достатъчно. В идеалния случай бих искала да имам поне 9 или 10 часа сън, но винаги се уверявайте, че сте спали поне осем", споделя самата тя. "Също така, определено смятам, че красотата идва отвътре - трябва да поддържате ума, душата, тялото и духа си в синхрон. Вярвам в медитацията и в това, че когато сте щастливи и чувствате радост и любов, излъчвате красота."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA